vrijdag 15 maart 2013

BONE4KIDS

 
 
Je merkt het amper als je haar vol enthousiasme ziet spelen tussen haar klasgenootjes bij ons in de klas maar Roseline heeft een gebroken been dat maar niet wil genezen. In het doemscenario moet het worden geamputeerd. Alle hoop is gericht op de KULeuven, waar een mogelijk verlossende therapie wordt ontwikkeld voor de peuter en de andere tien Belgische kinderen met dezelfde afwijking. Probleem: er is 1 miljoen euro nodig om het onderzoek af te ronden.
 
Het Bone4Kidsfonds werd opgericht om middelen te werven voor het onderzoek en de behandeling van niet-helende breuken (pseudoartrose) bij kinderen.
 
 
 
Gedurende de maand maart kan er worden deelgenomen aan de tombola die voor Bone4kids georganiseerd zal worden. De opbrengst van de tombola gaat integraal naar het onderzoek. Er zijn fantastische prijzen te winnen zoals vakanties in het buitenland, overnachtingen in een B&B, etentjes, rafting experiences, dvd's en nog veel meer.
 
 Hoe?
 
Door een mail te sturen naar tombola.bone4kids@gmail.com Met vermelding van naam en het aantal lotjes je wil kopen. Via mail zal het rekeningnummer worden doorgestuurd. Na storting op het rekeningnummer krijg je de lotjes doorgemaild.
 
HOEVEEL?
3 euro per lotje
 
WANNEER?
 
 Van 1 maart 2013 tot 26 maart 2013
 
MEER INFO?
  www.facebook.com/tombolatvvbone4kids
 
 WAAG JE KANS!!!! 
 
 

1 opmerking: